Du er her: animaenergi.no / DYRESAMTALE

DYRESAMTALE

 

Dyrkommunikasjon via dyr som medium

 

Har dyret ditt endret aferd, er sykt, halt, smerter eller noen gjentatte plager,

er en dyrsamtale riktig for å åpne blokkeringer og se bakenforliggende emosjoner og ubalanser.

Dyret kan bære på  «blokkeringer», som eieren sitter på svaret til. Løsningen ligger i eierens erfaringer, innsikt, omsorg og kjærlighet. Jeg kan ta kontakt med ditt dyr som medium, og gi deg informasjon på dypere plan.Verdifull Informasjon om ditt og dyrets emosjoner, relasjoner og liv vil komme frem.

Dette kan være til hjelp både for deg, ditt dyr og dyrets relasjoner til sin omverden. Samtalen går i dybden og på sjeleplan. Dyr kan gi informasjon

til eier om et problem både på et fysisk og praktisk plan, og på et dypere følelsesmessige og spirituelt plan. Her finnes gode mulighet for selvutvikling og vekst.

 

Når et dyr «skaper vanskeligheter» kan det være viktig å se i dybden.

Da er hjelpen fra en som kan snakke med dyret, belyse problemet og få frem blokkerte følelser være løsningen.

 

Ønsker du generelt mer forståelse og kontakt med ditt dyr og ditt sanne jeg, kan en samtale være svært spennende og lærerik. Ofte ser man at dyresamtaler bedrer relasjonen mellom dyr og menneske. På den måten øker velvære, ytelsesevne og gir bedre helse og harmoni for både dyr og eier.

 

Dyr har en oppgave, vi er hverken over eller under dyrene, de er våre hjelpere og læremestre og følger oss på veien i våre liv. Ser vi på deres budskap og lærer oss å lytte, kan mange blokkeringer forløses og balanseres og vi kan lære mye om oss selv.

 

 

Reading av mennesker

 

Som veileder kan mine readinger hjelpe deg med bedre Innsikt og selvutvikling. Ofte ser man også at Reading av mennesker hjelper for bedre forståelse av seg selv, sine utfordringer og indre følelser.

Ved bedre selvinnsikt øker velvære, ytelsesevne, helse og harmoni.

 

Den som våger å lytte kan få de utroligste opplevelser og finner svar.........