Du er her: animaenergi.no / ANIMA ENERGI

Jeg er lisensiert Dyretolk, utdannet ved norges eldste dyrekommunikasjon skole Flammehuset.
Jeg er lærer og representerer  Flammehuset.

Anima energi tilbyr

 

•  Kommunikasjon med planter og dyr

•  Reading av mennesker

•  Intuitiv veileder

•  Innsikt og selvutvikling

 

Anima energi ble grunnlagt i 2013 av  Anne-Maria S. Håndstad, og tilbyr dyresamtaler via dyr, - for dyr og mennesker.

 

Jeg, Anne-Maria S. Håndstad, ønsker å dele mine tanker og filosofi rundt det med postiv tekning om dyr, forståelse av dyr, natur og helse. En  dyperer forståelse og positiv tekning fører til bedre helse og et bedre liv, både for dyr og mennesker. I samsvar med dyr kan man øke frekvensen i kjærlighet som igjen forsterker trivsel i hverdagen, både for dyr og mennesker. Jeg har utvidet virksomheten og jobber nå også som energibehandling av mennesker.

 

Jeg er utdannet Dyretolk ved Norges eldste dyretolkskole, Flammehuset, og er lisensiert dyretolk.

Jeg representerer også Flammehuset og er tilknyttet deres arbeide. I tillegg holder jeg foredag om positiv tenkning, dyrekommunikasjon og energi arbeide. Jeg formidler av hva dette gjør for oss og hvilken effekt det har på dyr og mennesker.

 

Jeg har hele mitt liv levd med og for dyrene. Kommunikasjon med dyr har alltid vært naturlig for meg. Gjentatte hendelser med mange ulike dyr, samt  3 1/2 års studie ved Flammehuset er grunnlaget for mitt virke.  Jeg ønsker å hjelpe dyr og mennesker, - øke forståelsen av hvor fantastisk det er å vandre med dyrene, - lære av deres tillit, kjærlighet og ydmykhet. Dyrene formidler visdom og de er våre følgesvenner, læremestre og speil. I samsvar med dyr kan vi øke frekvensen i kjærlighet som igjen forsterker trivsel i hverdagen. Etter at jeg valgte å jobbe med dyrekommunikasjon er livet blitt en heltids skole hvor jeg stadig får lære om kjærlighetens/healingens kraft. Det er fantastsik rikt og mangfoldig og vandre lysets vei side om side med dyrene

 

Dyrekommunikasjon  kan bidra til å være en ressurs i samfunnet og bidra til økt kollektiv bevissthetsendring. Sammen med dyrene som  er en vesentlig rolle i denne bevissthetsøkningen har vi alle muligheter til å fullføre denne prossesen og hjelpe til å øke jordens frekvens.

 

– Jeg håper mitt arbeide som dyretolk vil være til støtte, glede og inspirasjon for mange dyreelskere.

 

Anima energi holder høy etisk standard.  Anima energi står for likeverd, aksept, ydmykhet, kjærlighet, tillit og respekt for dyr, mennesker og natur.  Anima energi følger loven om speiling.

Anima energi støtter Flammehuset sin filosofi og jobber i trå med den.